ANASTASIJA CVETKOVIĆ (TAŽ) JE ŠAMPIONKA SRBIJE U DUBLU

U Nišu se na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) tokom protekle nedelje igralo Prvenstvo Srbije u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina. Turnir je održan u organizaciji Teniskog saveza Srbije (TSS).

Od tenisera i teniserki Teniske akademije Živković, najbolji rezultat ostvarila je Anastasija Cvetković. Ona je stigla do titule šampionke Srbije u dublu, igrala je u paru sa Lanom Virc, a u finalu su bile bolje od para Maša Janković/Lana Agbaba. Rezultat je bio 2:0 (6/0, 6/3). Kod tenisera, predstavnika niške akademije, najdalje su stigli dubl par Ognjen Milenović/Aleksandar Žikić. Oni su igrali finale dubla i završili kao vicešampioni Srbije.

Dok se igrala završnica Prvenstva Srbije u Nišu, najmlađi teniseri i teniserke iz školice tenisa Teniske akademije Živković stigli su do medalja na turniru u Ćićevcu. U konkurenciji crvenog nivoa (do 8 godina) Luna Đokić (TAŽ) je osvojila zlatnu medalju, srebrna je pripala Stefani Stanković (TAŽ). Vidak Filipović (TAŽ) je u konkurenciji narandžastog nivoa (do 9 godina) osvojio zlatnu medalju.