DOMINACIJA TAŽ-a NA REGIONALNIM MASTERSIMA

U Zaječaru i Knjaževcu su se tokom proteklog vikenda igrali mastersi Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS). Zaječar je bio domaćin teniserima i teniserkama u kategoriji do 12 godina, a Knjaževac u kategoriji do 16 godina. Regionalna dominacija Teniske akademije Živković (TAŽ) se nastavila, čak dva prva mesta, tri druga i dva treća mesta.

Uroš Živković (TAŽ), Ognjen Milenović (TAŽ) i Mateja Stanisavljević (TAŽ) – sa leva na desno

U konkurenciji do 16 godina, teniseri Teniske akademije Živković su bili nemilosrdni prema svojim rivalima i nisu im dali mogućnost za neku od medalja. U muškoj konkurenciji prva tri mesta za tenisere TAŽ-a, prvo mesto i kod teniserki. Šampion je Ognjen Milenović (TAŽ), on je u finalu bio bolji od klupskog druga Mateje Stanisavljevića sa 2:1. Treće mesto je osvojio Uroš Živković (TAŽ). A u ženskoj konkurenciji titula je pripala Anastasiji Cvetković (TAŽ) koja je u finalu bila bolja od Angeline Mihajlović iz Kruševca sa 2:0.

Na turniru u Zaječaru, Radovan Petrović (TAŽ) i Hana Ilić (TAŽ) su stigli do vicešampionskih titula. Iva Stojančić (TAŽ) je bila treća.