DUPLA KRUNA ZA TENISKU AKADEMIJU ŽIVKOVIĆ

Na terenima Teniske akademije Živković tokom vikenda se igralo Prvenstvo istočne Srbije u konkurenciji tenisera i teniserki do 16 godina. Turnir je održan u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS). Titule šampiona regiona poneli su teniser i teniserka Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša.

Kod teniserki je bila najbolja Emilija Zdravković, dok je kod tenisera titulu osvojio Nikola Cvetanković. Ema je u finalu bila bolja od Mie Ristić iz Bora sa 2:0, dok je istim rezultatom meč završio i Nikola koji je bio bolji od Uroša Jovića iz TK Kostić.

Tokom protekle nedelje teniserke Teniske akademije Živković Emilija Zdravković i Lola Radivojević vratile su se sa međunarodnog turnira iz serije Tennis Europe za teniserke do 16 godina. Turnir se igrao u Subotici, a Ema i Lola su osvojile šampionsku titulu u dubl konkurenciji. One su u finalu bile bolje od Beer/Udvardi iz Mađarske sa 2:0 (6/1, 6/2).

TAŽ tako nastavlja da ostvaruje odlične rezultate na državnom i međunarodnom nivou, a uspehe postižu i najmlađi. Anastasija Cvetković (TAŽ) je osvojila prvo mesto na Otvorenom prvenstvu Bora u konkurenciji do 10 godina.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *