EMILIJA ZDRAVKOVIĆ I LUKA STEFANOVIĆ SU ŠAMPIONI ZAVRŠNOG MASTERSA

U Nišu se na terenima Teniske akademije Živković igrao završni MASTERS istočne Srbije u konkurenciji tenisera i teniserki do 18 godina. Turnir je održan tokom vikenda u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS). Titulu šampiona je poneo Luka Stefanović, teniser Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša. I u konkurenciji teniserki najbolja je bila članica niške akademije Emilija Zdravković (TAŽ).

Turnir je doneo apsolutnu dominaciju tenisera i teniserki Teniske akademije Živković. U obe konkurencije prva tri mesta su zauzeli teniseri i tenisrke TAŽ-a. Luka je u finalu bio bolji od Nikole Cvetanovića (TAŽ), rezultat je bio 2:0 (6/2, 6/4). Treći je bio Stefan Skobelev. Emilija je savladala Anju Stanković (TAŽ) sa 2:0 (6/2, 6/2). Treće mesto je osvojila Maša Mitić (TAŽ).

„Želeo bio da čestitam svim teniserima i teniserkama koji su ovim rezultatom samo potvrdili trud, požrtvovanost i sve one medalje koje su tokom ove sezone osvajala. Očekuje nas zimska sezona i mislim da ne treba da brinemo za rezultate u narednom periodu.“ – istakao je Nikola Živković, predsednik kluba.

Masters je turnir koji okuplja osam najbolje plasiranih tenisera i teniserki tokom sezone. Od ostalih tenisera i teniserki Teniske akademije Živković koji su uzeli učešće na Mastersu, peto mesto je zauzeo Ilija Ivanović, Uroš Jović je bio šesti, a Mateja Milošević osmi. Kod teniserki je Anastasija Stoiljković stigla do četvrte pozicije.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je PR tim TAŽ
kontakt: 063/70 96 596

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *