TENISERKA ANJA STANKOVIĆ (TAŽ) PRVA U REGIONU, TREĆA U SRBIJI

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) u Nišu je tokom prošle nedelje završeno PRVENSTVO REGIONA TSIS (Teniski savez istočne Srbije) za tenisere i teniserke do 18 godina. U konkurenciji tenisera Stefan Skobelev (TAŽ) je bio bolji od Mateje Miloševića (TAŽ) sa 2:0 (7/6, 6/3). Treće mesto su podelili Nikola Jović (TAŽ) i Veljko Cvetković (TAŽ). Kod teniserki, Anja Stanković (TAŽ) je stigla do šampionske titule. Ona je u finalu bila bolja od klupske drugarice Emilije Zdravković nakon predaje zbog povrede. Treća je bila Natalija Nikolić (TAŽ).

Teniserka niške akademije Anja Stanković je tokom ove nedelje u Beogradu stigla i do bronzane medalje na Dvoranskom prvenstvu Srbije za teniserke do 16 godina.

Anja Stanković (TAŽ)

Na domaćim teniskim turnirima u proteklih nedelju dana teniseri i teniserke Teniske akademije Živković su postigli sledeće rezultate: na Otvorenom prvenstvu Niša za tenisere i teniserke do 14 godina do titule su stigli Aleksandar Žikić (TAŽ) i Anastasija Cvetković (TAŽ), trećeplasirane su bile Darija Ilić (TAŽ) i Nađa Mladenović (TAŽ), a trećeplasirani je bio Alban Šabani (TAŽ); na Otvorenom prvenstvu Ćićevca za tenisere i teniserke do 8 godina do titule su stigli Pavle Pavlović (TAŽ) i Anja Pejić (TAŽ); Danica Todorović (TAŽ) je bila treća na Otvorenom prvenstvu Beograda u konkurenciji teniserki do 10 godina.

U ponedeljak 1. marta na terenima niške akademije počinje glavni deo Dvoranskog prvenstva Srbije za tenisere i teniserke do 12 godina. Tokom vikenda su kvalifikacije, a učestvovaće oko 80 tenisera i teniserki iz cele Srbije. Turnir se odvija uz sve zdravstvene mere i preporuke, a u skladu sa dobro poznatom situacijom.