UROŠ ŽIVKOVIĆ (TAŽ) POTVRDIO DA JE NAJBOLJI U REGIONU

U Boru se tokom proteklog vikenda igrao završni masters Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS) u konkurenciji tenisera do 14 godina. Titulu šampiona regiona je poneo Uroš Živković, teniser Teniske akademije Živković iz Niša. Uroš je nedavno osvojio prvenstvo regiona u ovoj kategoriji i na ovaj način objedinio titule. On je u finalu bio bolji od Pavla Stojiljkovića iz Leskovca i meč završio sa 2:0 (6/4, 6/4). Trećeplasirani je bio Luka Stanković (TAŽ). Poredak je bio identičan i na prethodnom prvenstvu pa je Uroš Živković ovu godinu završio kao najbolji.

Uroš Živković, TAŽ

„Uspeo sam da osvojim masters bez izgubljenog seta i rezultatski uspešno završim ovu godinu. Zadovoljan sam postignutim, ali već početkom januara startujem novu sezonu, očekuje me turnir iz serije Tennis Europe“ – istakao je Uroš Živković po završetku finalne borbe.

U poslednjoj nedelji ove godine uspešne rezultate postigli su Nikola Jović (TAŽ) – bronzana medalja na PRVENSTVU Srbije do 16 godina, Mateja Milošević (TAŽ) – drugo mesto na turniru prve kategorije u Nišu do 18 godina, Nikola Cvetanović (TAŽ) – treće mesto na turniru prve kategorije u Nišu do 18 godina i Danica Marjanović (TAŽ) – prvo mesto na turniru u Beogradu za teniserke do 12 godina.