ZAVRŠEN NIŠ OPEN 2017- Turnir u znaku tenisera iz Hong Konga

NIŠ OPEN 2017 U ZNAKU TENISERA IZ HONG KONGA

Međunarodni juniorski turnir Niš OPEN 2017 iz serije TENNIS EUROPE završen je danas na terenima Teniske akademije Živković. Definitvno će ovaj turnir biti upamćen po teniserima iz Hong Konga koji iz Niša odlaze sa duplom titulom. Ki Lung NG je osvojio šampionsku titulu u konkurenciji momaka. On je u finalu bio bolji sa 2:0 (6/1, 6/0) od Maria Padeva iz Bugarske. Treće mesto na turniru zauzeo je Luka Stefanović, teniser Teniske akademije Živković.

Za razliku od muškog finala, teniserke su igrale neizvestan i dinamičan meč koji je trajao skoro tri sata. Na kraju meča titula u rukama teniserke iz Hong Konga. Hoi Ki Jenny Wong je bila bolja od srpske teniserke Anđele Lopičić sa 2:1 (3/6, 6/4, 6/3).

Visoke ocene za organizaciju turnira, puno osmeha i dobrog tenisa su rezime turnira koji se igrao proteklih nedelju dana u Nišu. Preko 100 tenisera iz preko 20 zemalja bili su gosti našeg grada i Teniske akademije Živković. Neki su bili uspešniji, neki odlaze zadovoljniji rezultatom, ali je dogovor da se svi vidimo sledeće godine na istom mestu.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *