ANJI TITULA U BEOGRADU, ANĐELA NAJBOLJA NA ZLATIBORU

Lepa vest je stigla sa Zlatibora gde je tokom vikenda završen turnir u konkurenciji teniserki do 16 godina. Prvo mesto je pripalo Anđeli Petrović, teniserki Teniske akademije Živković (TAŽ). Anđela je u finalu savladala Nedu Milenković iz Sokobanje sa 2:0 u setovima (7/6, 6/4).

„Ovo je rezultat napornog rada u prethodnom periodu. Protivnica je tokom meča konstantno pružala dobar otpor, ali sam na kraju uspela da slavim.“ – rekla je po završetku meča Anđela Petrović

Sjajan rezultat je ostvarila još jedna teniserka niške akademije. Anja Stanković je nastavila sa sjajnim partijama i osvojila šampionsku titulu na turniru prve kategorije. Turnir je završen tokom prošle nedelje, a igrao se u Beogradu na terenima TK „Partizan“. Anja je u finalu bila bolja od domaće teniserke Teodore Milić sa 2:0.

Pored Anđele i Anje, još jedna teniserka Teniske akademije Živković se u Niš vratila sa medaljom. Reč je o Nini Krstić koja je osvojila treće mesto u Šidu na međunarodnom turniru „Kup nada“ u konkurenciji teniserki do 10 godina.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *