IGRAJ ZA NURKIĆA

Teniska akademija Živković (TAŽ) se priključuje naporima za pomoć u lečenju mladog niškog sportiste Igora Nurkića. Sport razvija solidarnost i timski duh, a to je nešto što nam je potrebno u ovom trenutku.

U nedelju 29. maja 2016. godine na terenima TAŽ biće organizovan teniski turnir “IGRAJ ZA NURKIĆA”. Početak turnira je u 10 sati. Registracija učesnika je od 9 sati, igraće se po sistemu ispadanja u jedan set do 4 osvojenih poena, a minimalna kotizacija za učešće je 500 dinara. Na ovom turniru nije važna pobeda, nije važan pol, nije važan uzrast, u nedelju svi igramo za Nurkića.

Pozivamo sve ljude dobre volje da uzmu učešće. Dobrodošli su amateri, profesionalci, mladi, stari, dobrodošli ste i vi koji ćete po prvi put držati teniski reket. TAŽ će obezbediti sve potrebne rekvizite za učesnike turnira, a celokupan prihod ide u dobrotvorne svrhe. TAŽ će i svakog učesnika turnira darivati poklon vaučerom u iznosu od 50% na bilo koju ponudu Teniske akademije Živković.

Kolektiv Teniske akademije Živković u nedelju igra za Nurkića, pozivamo i sve vas da nam se priključite. Vidimo se u TAŽ-u.
TAŽ 1
Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je PR tim TAŽ
kontakt: 063/70 96 596

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *