LOLA I EMA NA ČELU REPREZENTACIJE SRBIJE: Borba za titulu šampiona Evrope

Lola_Ema_TAZ

Teniserke Teniske akademije Živković Emilija Zdravković i Lola Radivojević su na spisku reprezentacije Srbije i od ponedeljka borave u Teniskom centru Novak u Beogradu gde obavljaju završne pripreme pred Evropsko prvenstvo. Reprezentacija Srbije biće učesnik Prvenstva Evrope za teniserke do 12 godina. Grupna faza se igra u Rumuniji u gradu Galati od 27. do 30. jula, a dve prvoplasirane reprezentacije iz grupe će na završni deo prvenstva koji se igra u Francuskoj u gradu Ajaccio od 10. do 13. avgusta.

Klupske drugarice Ema i Lola su sjajnim rezultatima i pre svega osvajanjem titule šampiona i vicešampiona zasluženo na čelu reprezentacije Srbije. Niš i Teniska akademija Živković će tako u sastavu reprezentacije koji je sačinjen od tri teniserke imati čak dve. Pored naših teniserki, boje naše zemlje braniće i Darja Suvirdjonkova, a kapiten i selektor je Branislava Janković.

„Uzbuđenje raste, igramo za našu zemlju. Spremne smo, šanse su nam dovoljno velike, ali nećemo da dajemo prognoze. Korak po korak. “ – uz osmeh, kratko i jednoglsno su prokomentarisale učešće na Evropskom prvenstvu Ema i Lola.

Grupna faza se igra u 4 različite zemlje, tim Srbije je u grupi D gde su još domaćin Rumunija, Bugarska, Španija, Moldavija, Švajcarska i Ukrajina. Prva dva mesta u grupi putuju u Francusku na završni deo turnira gde će se igrati finalne borbe za titulu šampiona Evrope.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *