Nastavlja se dominacija tenisera TAŽ na terenima širom Srbije

Teniser Teniske akademije Živković Luka Stefanović započinje pobednički niz u 2017. godini. Luka se u Niš vraća sa Otvorenog prvenstva Novog Sada gde je u konkurenciji do 16 godina osvojio šampionsku titulu. Prvo mesto na turniru prve kategorije koji je okupio oko 50 najboljih tenisera naše zemlje uzrasta do 16 godina. Luka Stefanović je u finalu bio bolji od Stefana Spasojevića. Teniser iz kluba sa Banjice je nakon 6/0 u prvom setu predao meč. Luka je u polufinalu savladao tenisera Crvene Zvezde Luku Todorovića sa 2:1 (po setovima 2/6, 6/3, 6/1).

Ovo je sjajna uvertira za predstojeće turnire iz kategorije Tennis Europe. Raduje me ovakav početak godine i ovim rezultatom ostajem u top 10 tenisera Srbije u mojoj kategoriji, sve sam bliži vrhu.“ – ne krije zadovoljstvo Luka Stefanović.

Turnir je odigran u Novom Sadu u periodu od 5. do 7. marta 2017. godine. Nakon Emilije Zdravković, Luka Stefanović nastavlja uspešan niz takmičara i takmičarki TAŽ. Ali vredno pomena je i da su Nina Krstić i Anja Stanković postale šampionke Otvorenog prvenstva Niša u kategoriji do 10, odnosno do 12 godina. Luna Urso je igrala četvrtfinale u Novom Sadu na turniru prve kategorije, tu su i par drugih i trećih mesta dečaka i devojčica TAŽ. Ovim takmičarskim rezultatima TAŽ nastavlja dominaciju na terenima širom Srbije.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *