NIKOLA JOVIĆ JE ŠAMPION ISTOČNE SRBIJE

U Zaječaru se na terenima Teniskog kluba AS Timok igralo Prvenstvo istočne Srbije u konkurenciji dečaka i devojčica do 12 godina. Turnir je održan tokom vikenda u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS). Titulu šampiona regiona je poneo Nikola Jović, teniser Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša.

Nikola je u finalu bio bolji od Alekse Stankovića iz Prokuplja i meč završio bez rezultatske neizvesnosti sa 2:0 (6/0, 6/3). Treće mesto je osvojio Aleksandar Žikić, takođe teniser niške akademije. U konkurenciji devojčica Anja Đorđević (TAŽ) je osvojila treće mesto.

Dok se u Zaječaru igralo Prvenstvo TSIS, u Ulcinju (CG) se igrao međunarodni turnir iz serije Tennis Europe za tenisere i teniserke do 14 godina. Emilija Zdravković (TAŽ) je zauzela treće mesto i u pojedinačnoj i u dubl konkurenciji. TAŽ tako nastavlja da ostvaruje rezultate na državnom i međunarodnom nivou i u Niš zahvaljujući teniserima i teniserkama ove akademije svakog vikenda stigne neka medalja, pehar, priznanje.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *