NIKOLA JOVIĆ (TAŽ) NASTAVLJA SA MEĐUNARODNIM REZULTATIMA

Na teniskim terenima u Novom Sadu tokom vikenda završen je juniorski turnir iz serije TENNIS EUROPE (za tenisere do 16 godina). Nakon ranije osvojenog dubla na TENNIS EUROPE turniru u Keniji, teniser Teniske akademije Živković Nikola Jović stigao je do titule u dublu i na međunarodnom turniru u Novom Sadu. Što se tiče pojedinačne konkurencije, Nikola je na ovom turniru bio treći.

Nikola Jovic TAZ
Nikola Jović, TAŽ sa turnira u Novom Sadu

Sezona na otvorenom je tek počela, ovo je moj četvrti pehar za nešto više od mesec dana. Moram biti zadovoljan startom, ali verujem da ću tek ući u formu i biti još sigurniji u ključnim mečevima.” – istakao je Nikola Jović (TAŽ).

Vredno je napomenuti da je pomenuti niški teniser nedelju dana pre ovog turnira stigao i do trećeg mesta u pojedinačnoj konkurenciji na YOUTH CUP turniru iz serije TENNIS EUROPE u Barseloni. Teniska akademija Živković će za desetak dana biti domaćin međunarodnog ITF turnira za tenisere i teniserke do 18 godina, to će biti prvi od ukupno četiri koliko će biti održano ove godine na terenima niške akademije.