TAŽ: ANASTASIJA, NIKOLA I MATEJA USPEŠNI NA MEĐUNARODNOJ SCENI

Tokom septembra teniseri i teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša bili su zapaženi na međunarodnoj sceni. Nikola Jović (TAŽ) je tokom prošle nedelje nastavio sa dobrim partijama i na turniru u Gani stigao do još jednog šampionskog trofeja. Radi se o juniorskom turniru iz serije ITF. On je u finalu bio bolji od tenisera iz Gane (Raphael Nii Nortei Dowuona) sa 2:0 (7/6, 6/1). Na istom turniru, teniser niške akademije je stigao i do vicešampionske titule u dublu.

Sa dobrim partijama je nastavila i Anastasija Cvetković (TAŽ). Anastasija je ostvarila isti skor na turniru u Tirani, šampionska titula u singlu i vicešampionska titula u dublu. Radi se o juniorskom ITF turniru koji se igrao sredinom septembra, a u finalu je savladala teniserku iz Kine (Xinran Sun) sa 2:1 (4/6, 7/5, 6/1).

Pored pomenutih rezultata, do novih uspeha je stigao i teniser niške akademije Mateja Stanisavljević (TAŽ). On je na dva vezana juniorska ITF turnira u Pretoriji, glavnom gradu Južnoafričke Republike ostvario skor od dve vicešampionske titule u dublu.