TAŽ ima šampionku i vicešampionku Srbije

Emilia_TAZ Ema_Nikola_Lola_TAZ

NIŠKO KOLO U TENISKOM CENTRU NOVAK ĐOKOVIĆ: TAŽ FINALE NA PRVENSTVU SRBIJE

Emilija Zdravković je šampionka Srbije –

Danas je u Teniskom centru Novak u Beogradu završeno Prvenstvo Srbije za teniserke do 12 godina. Prvenstvo je proteklo u znaku teniserki TAŽ. Igralo se TAŽ finale, na jednoj strani Emilija Zdravković, na drugoj strani Lola Radivojević i ishod je istorijski uspeh za Tenisku akademiju Živković. TAŽ ima šampionku i vicešampionku Srbije. Šampionka Srbije je Emilija Zdravković, ona je bila bolja od klupske drugarice Lole sa 2:0 u setovima, a na prvenstvu nije izgubila više od dva gema po setu. Podatak koji dovoljno govori o formi i spremnosti niške teniserke.

„Presrećna sam, veliki uspeh za mene. Šampionka sam Srbije, ovo je rezultat upornosti i kvalitetnih treninga. Igrati u finalu protiv klupske drugarice je samo pokazatelj da dolazim iz najbolje teniske akademije. Moram da nastavim u ovom ritmu, čekaju me brojni turniri tokom leta“ – rekla je Emilija Zdravković tokom ceremonije dodele pehara u Beogradu.

Finalu je prisustvovao i Nikola Živković, predsednik Teniske akademije Živković i trener finalistkinja.

„U šali sam predložio Teniskom savezu Srbije da se finalni meč odigra u Nišu. Uvek sam tu uz svoje teniserke i uživao sam u finalnom meču. Znao sam da ćemo imati i šampionku i vicešampionku pa sam navijao i za Emu i za Lolu, srećan sam jer je ovo ogroman rezultat. Naš moto je „znanje, iskustvo, uspeh…“ i TAŽ će nastaviti da se drži toga i ovakve vesti nisu iznenađenje.“ – nije krio Nikola oduševljenje na kraju Prvenstva Srbije.

Teniska akademija Živković ne treba da brine da li će se na spisku reprezentacije naći imena niških teniserki, ali ono što TAŽ očekuje u narednom periodu je međunarodni turnir iz serije TENNIS EUROPE za dečake i devojčice do 16 godina čiji će domaćin biti od 16. jula u Nišu.

 

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *