TAŽ ima šampionku za velika dela

 

Nakon uspešne rezultatske 2016. godine teniserka Teniske akademije Živković Emilija Zdravković i u 2017. nastavlja pobednički niz. Lepa vest stigla je iz Beograda gde je završeno Otvoreno prvenstvo Beograda za devojčice do 12 godina na kome je Emilija Zdravković osvojila prvo mesto. Radi se o turniru prve kategorije koji je okupio najbolje teniserke naše zemlje uzrasta do 12 godina. Emilija je u finalu savladala Jovanu Grujić iz Požarevca sa 2:0 u setovima (6/1, 6/3).

„Veliki rezultat za mene i pre svega motivacija da nastavim sa dobrim rezultatima. Jak turnir, prva kategorija i najznačajniji pehar u mojoj dosadašnjoj karijeri. Nadam se da je ovo samo početak.“ – utiske sa turnira prenosi Emilija Zdravković.

Turnir je odigran na terenima Teniske akademije Tipsarević u periodu od 26. do 28. februara 2017. godine i osvajanje titule je važno za nacionalni rang i dalja učešća na međunarodnom nivou. Emilija Zdravković je perspektivna mlada teniserka i u narednom periodu je očekuju značajni turniri.

Ovim takmičarskim rezultatom TAŽ nastavlja da pozicionira Niš u sam vrh našeg tenisa. Veliki broj tenisera i teniserki ostvaruje zapažene rezultate i u 2017. godini.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *