TAŽ POSLE PAUZE BELEŽI PRVE REZULTATE, DANICA ŠAMPIONKA

Tokom vikenda je u Beogradu na terenima TK Đukić odigran turnir ROAD TO CHERRY CUP za teniserke do 10 godina. Turnir je protekao u znaku teniserke Teniske akademije Živković (TAŽ) Danice Marjanović. Niška teniserka je u finalu pobedila domaću teniserku Mariju Đukić sa 2:0. Danica je ovom pobedom obezbedila i učešće na turniru CHERRY CUP SKOPLJE 2020.

Od početka juna zapažene rezultate su postigli i sledeći teniseri i teniserke niške akademije: Anastasija Cvetković (treće mesto u Somboru i treće mesto u Novom Sadu u okviru TSS TOUR-a za teniserke do 12 godina), Nikola Jović (treće mesto u Nišu na Tošinom memorijalu u konkurenciji do 14 godina), Anja Stanković (vicešampionka turnira TSS TOUR TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020 u Knjaževcu za teniserke do 16 godina), Veljko Cvetković (vicešampion turnira TSS TOUR TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020 u Knjaževcu za tenisere do 16 godina) i Emilija Zdravković (treće mesto u Beogradu na turniru TSS TOUR u konkurenciji do 18 godina).

Teniska akademija Živković će od 27. juna do 2. jula biti domaćin turnira TSS TOUR za najbolje seniore i seniorke Srbije. Biće to prilika i za nove rezultate.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *