TENISERKE TENISKE AKADEMIJE ŽIVKOVIĆ U VRHU SRPSKOG TENISA

U Ćupriji se na terenima Teniskog kluba Slavija igrao turnir u konkurenciji teniserki do 16 godina. Turnir je održan tokom vikenda u organizaciji Teniskog saveza istočne Srbije (TSIS). Titulu šampionke je ponela Jovana Nikolić, teniserka Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša.

Jovana je u finalu bila bolja od Milice Stošović iz Blaca i meč završila sa 2:0 (7/6, 6/2). Pored Jovane, značajan rezultat postigle su i teniserke Teniske akademije Živković u uzrastu do 14 godina. One su se vratile sa ekipnog prvenstva Srbije kao vicešampionke. Turnir je održan u Čačku, a niška akademija je na završnom turniru nastupila u sledećem sastavu: Emilija Zdravković, Anja Stanković i Anastasija Stojiljković. U širem sastavu su bile Anastasija Cvetković, Jevrosima Mitić i Nina Krstić. Nina Krstić se iz Čačka vratila kao treća u pojedinačnoj konkurenciji teniserki do 12 godina.

Tokom protekle nedelje bili su zapaženi i najmlađi takmičari i takmičarke. U konkurenciji do 10 godina, Matija Stojanović (TAŽ) je bio najbolji u Kragujevcu, a Danica Marjanović (TAŽ) je osvojila drugo mesto na istom turniru za devojčice.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je PR tim TAŽ
kontakt: 063/70 96 596

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *