TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ ŠAMPION REGIONA DO 14 GODINA

U Nišu se na terenima Teniske akademije Živković tokom protekle nedelje igralo Ekipno prvenstvo regiona TSIS (Teniski savez istočne Srbije) u konkurenciji tenisera do 14 godina. Titulu šampiona je ponela ekipa Teniske akademije Živković (TAŽ). U sastavu ekipe su bili Uroš Živković, Aleksandar Žikić i Luka Stanković.

Ekipa niške akademije je u finalu bila bolja od ekipe Slavije iz Ćuprije. Teniseri TAŽ-a su bili ubedljivi u sva tri meča singla, a pobeda je zabeležena i u dublu pa je ukupan skor bio 4:0. TAŽ je tako kao šampion regiona izborio učešće na Ekipnom državnom prvenstvu Srbije.

TAŽ – Luka, Uroš i Aleksandar šampioni regiona

Odlične rezultate nastavio je da beleži i Nikola Jović (TAŽ). On je u poslednjih nedelju dana stigao do još dve međunarodne titule (treće mesto u pojedinačnoj konkurenciji na turniru u Podgorici i vicešampion dubla na turniru u Skoplju). Radi se o juniorskim turnirima iz serije TENNIS EUROPE. Nakon ovih turnira Nikola je na deobi sedmog mesta rang liste za završni juniorski masters koji će se igrati u Monte Karlu. Masters će okupiti osam najboljih tenisera nakon serije turnira i na programu je u oktobru.