TAŽ OTVARA KONKURS ZA ANGAŽOVANJE TRENERA

TENISKA AKADEMIJA ŽIVKOVIĆ TRAŽI TRENERE: TAŽ otvara konkurs za angažovanje trenera potrebnih za rad sa mlađim i starijim takmičarskim kategorijama. Pozivamo sve zainteresovane i motivisane trenere za rad u jednoj od vodećih akademija u regionu da se jave na konkurs. Radi se o angažovanju na neodređeno vreme. Budi pobednik, budi deo tima TAŽ.

KRITERIJUMI

Potrebno je da kandidati i kandidatkinje ispunjavaju sledeće uslove:
• takmičarsko iskustvo;
• trenersko iskustvo;
• trenerska licenca za rad;
• poželjno poznavanje stranih jezika i rada na računaru.

NAČIN KONKURISANJA

• Konkurs je otvoren do 25. oktobra 2016. godine i konkuriše se slanjem CV (biografije sa fotografijom) i skenirane trenerske licence na mejl zivkovic.tenis@gmail.com.
• Mejl nazvati KONKURS TAŽ (IME I PREZIME kandidata/kandidatkinje), a tražena dokumenta dostaviti kao prilog poruke najkasnije do navedenog datuma.

IZBOR TRENERA

• Kandidati i kandidatkinje koji budu prošli u uži izbor biće pozvani na razgovor i procenu trenerskih sposobnosti do kraja oktobra 2016. godine.

O AKADEMIJI

Teniska akademija Živković – TAŽ je počeo sa radom aprila 2008. godine kao prva teniska akademija u Srbiji sa dva teniska terena. TAŽ danas ima 10 teniskih terena. U sklopu kompleksa posedujemo i balon salu sa veštačkom podlogom, kafe restoran i smeštajne kapacitete. Iza 8 godina rada Teniske akademije Živković stoji iskusna ekipa trenera na čelu sa osnivačem Nikolom Živkovićem, koji 2011. biva proglašen za najboljeg trenera u Srbiji nakon što kao selektor Juniorske reprezentacije Srbije sa devojčicama do 14 godina postaje šampion sveta i donosi prvo zlato u istoriji.

TAŽ je za samo 8 godina rada stvorio veliki broj takmičara i takmičarki od najmlađeg uzrasta do nivoa seniora i seniorki koji postižu brojne rezultate počev od toga da je ženska ekipa šampion države do 16 i 18 godina, a vicešampion u konkurenciji seniorki, dok je muška ekipa Teniske akademije Živković seniorski vicešampion. Brojni su i uspesi u pojedinačnoj konkurenciji od kojih su najznačajniji 10 mesto na Evropskoj rang listi juniora, prvo mesto na dva međunarodna ETA turnira u kategoriji do 14 godina, prva tri mesta na brojnim državnim i regionalnim prvenstvima u različitim kategorijama. Vredno pomena je i to da su naši takmičari članovi reprezentacije Srbije.

TAŽ je organizator mnogih regionalnih turnira, državnih prvenstava, međunarodnih „Fjučers“ i ETA turnira. Teniska akademija Živković je ove godine bila domaćin najjačeg međunarodnog turnira odigranoj u našoj zemlji NIŠ OPEN 2016 iz kategorije FUTURES 25,000&.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam je PR tim TAŽ
kontakt: 063/70 96 596

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *