VIKTORIA KUZMOVA OSVOJILA FJUČERS

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) od 2. do 10. jula igrao se FJUČERS u ženskoj . seniorskoj kategoriji. Nagradni fond turnira bio je 10.000$. Za prvi reket turnira borile su se teniserke iz 36 država (Srbija, Rusija, Slovačka, Francuska, Ukrajina, Bugarska, Austrija, Turska, Češka, Južnoafrička Republika, Japan, Velika Britanija, Holandija, Makedonija, Rumunija, Poljska, BIH, Švedska, Italija, Hrvatska, Norveška, Švajcarska, Španija, Izrael, Ekvador, Indija, Kipar, Slovenija, Argentina, Nemačka, USA, Belorusija, Belgija, Danska, Letonija, Maroko).

Pobednica FUTURES Niš OPEN 2016 je VIKTORIA KUZMOVA iz Slovačke. Ona je u finalu bila bolja od Mire Antonitsch iz Austrije sa 2:0 (6/1, 6/2). Viktoria Kuzmova je u polufinalu bila bolja od Petre Uberalove iz Slovačke, a Mira od srpske takmičarke Tamare Čurović.

viktoria i mira

U kategorije dublova pobednice su teniserke iz Rusije Amina ANSHBA i Angelina GABUEVA. One su bile bolje od Natalije Kostić i Tamare Čurović iz Srbije sa 2:0 (7/5, 7/5).

ruskinje     nata i tam

Teniska akademija Živković – TAŽ će već narednog vikenda biti domaćin ETA međunarodnog turnira za juniore i juniorke do 16 godina.

Submit a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *